Fideel is een verrassende winkel in de oude binnenstad van Zutphen. Je kunt er bijzondere tweedehands ‘brocante’ voor een fidele prijs kopen. Zoals dat oude kinderboek, die ene jazz-LP, glaswerk uit Leerdam of die art-deco kapstok.
Kortom, spullen die aan Stichting Fideel zijn geschonken om met de opbrengst goede doelen te steunen. En dan gaat het – net als bij Fideel zelf - om kleine initiatieven van mensen zelf gericht op eerlijke verdeling, zelfredzaamheid en duurzaamheid. Fideel steunt projecten in India en Nederland.

U bent welkom in onze winkel voor een keur aan bijzondere spullen en een goede collectie boeken en platen. Heeft u hart voor ontwikkelingsprojecten, geef dan aan Stichting Fideel. Want dan kunnen we kleine vernieuwende projecten nog meer armslag geven.

Fideel heet u van harte welkom! Kijk hier voor adres en openingstijden.

actueel
Op dit moment zijn er geen evenementen gepland.

Voor meer actuele berichten, bezoek ons ook op Facebook.